Recensies

Wat vinden anderen van De Moestuinmeester?

“Daryo is een enthousiaste moestuinmeester! Hij heeft bij ons op school de naschoolse lessen ‘Moestuin’ verzorgd voor groep 3,4 en 5 en dit waren ontzettend leuke en leerzame lessen. Hij heeft de kinderen goed leren kijken, verschillende soorten planten leren tekenen en van alles geleerd over de groei.

Daryo heeft veel leuke ideeën en is flexibel; hij denkt altijd graag mee over mogelijkheden voor andere moestuinlessen in de school.

Hij is verder heel zelfstandig en regelt in overleg alles zelf. Heel fijn, we kunnen de moestuinlessen helemaal aan Daryo overlaten en weten dat dit goed komt.”

Mariça Rijksen

Locatieleiding bij basisschool de Boemerang

De MoestuinMeester - Samenwerkingspartners 3

“Daryo is bij ons op school de moestuinmeester! Hij geeft elke leerling op ontspannen wijze en bewust van de ontwikkelingsfase van elke leeftijd, een groeiend beeld van de natuur om hen heen in het algemeen, maar in het bijzonder van wat de natuur betekent voor hen. Of het nou met het proeven van de eerste radijsjes is, of het frituren van de zelf gekweekte en geoogste aardappelen, Daryo weet menig leerling te motiveren kennis en vaardigheden op te doen en een onderzoekende houding aan te nemen. En de frietjes zijn lekker…”

Rohan de Groot

Directeur bij Basisschool Op Dreef

De MoestuinMeester - Samenwerkingspartners 12

“Vorig schooljaar hebben wij mogen profiteren van de expertise van Moestuinmeester Daryo.

Onze wensenlijst was enorm en totaal niet SMART te noemen. Daryo wist dit professioneel en met een leuke werkvormen tot een realistisch plan te brengen. Een aantal collega’s waren enthousiast, er waren mooie plannen.

Er werden zaaischema’s gemaakt etc.. Daryo wist stenen te bemachtigen en maakte mooie zaaivakken. Enkele klassen hebben gezaaid en geoogst. De kapucijners smaakten goed.

Daryo werkt hard en zelfstandig, komt met mooie plannen en initiatieven en stuurt goed een team aan.

Nathalie Verveld

Intern begeleider en leerkracht bij Basisschool De Schakel

De MoestuinMeester - Samenwerkingspartners 4