Tarieven

De prijzen van De Moestuinmeester

Ik reken €495,- voor het organiseren en opzetten van een moestuin op locatie als er nog geen moestuin staat. Bij een bestaande moestuin is er overleg mogelijk over de ureninzet. Materiaalkosten voor een moestuin in houten bakken, biologische tuinaarde en tuingereedschap vallen daarbuiten.

De Moestuinmeester werkt samen met verschillende organisaties die helpen met geldverstrekking voor het opzetten van een moestuin of het betalen van van moestuinlessen. Via een stimuleringsbijdrage Lekker naar buiten! van Jong Leren Eten kunnen basisscholen in maart en september geld aanvragen die ze kunnen gebruiken voor diensten van De Moestuinmeester. De aanvraag hiervoor gaat via de mijngezondeschool.nl. Scholen die de stimulering aanvragen kunnen maximaal €2000,- krijgen per aanvraag.
De MoestuinMeester - Tarieven

In Utrecht Overvecht is De Moestuinmeester bezig met het structureel opzetten van moestuineducatie voor meerdere basisscholen. Samen met Brede School Overvecht wil De Moestuinmeester moestuinlessen onderdeel maken van het Brede School aanbod. Op die manier wordt het voor kinderen en scholen gratis om van moestuineducatie gebruik te maken. Echter krijgen we het financiële plaatje nog niet rond. Heb je een tip of wil je meer informatie? Mail dan naar info@demoestuinmeester.nl